boerderij te koop noordoostpolder
 
Makelaardij de Munt Emmeloord Makelaardij De Munt.
Wist u dat Makelaardij De Munt het grootste netwerk van Noordoostpolder heeft? Onze creativiteit, ervaring en kennis van de polder en omgeving geven u altijd een voorsprong. Bekijk ons aanbod in woningen en bedrijfspanden en neem gerust contact op voor meer informatie, een afspraak of een bezichtiging. Ook voor een erkende taxatie bent u bij ons aan het juiste adres. Makelaardij De Munt: de creatieve makelaar. Woon, Leef, Geniet! Verkocht onder voorbehoud. Verkocht onder voorbehoud: Kalenbergerweg 9-2, 8315PD Luttelgeest. € 675.000,-, k.k. Te huur: Nagelerstraat 7, 8301XE Emmeloord. € 850,-, mnd. Te huur: De Deel 1, 8302EJ Emmeloord. € 65,-/m, 2 jr. Te huur: Nagelerstraat 23-25, 8301XE Emmeloord. € 275,-, mnd. Te koop: van Rijgersmapark 21, 8531JA Lemmer.
tenerifeonline.be
Je bent bijna op de pagina die je zoekt funda.
We houden ons platform graag veilig en spamvrij. Daarom moeten we soms verifiëren dat onze bezoekers echte mensen zijn. Plaats je huis op funda. Zoek een NVM makelaar. Vind je verkoopmakelaar. Wat is mijn woning waard? Koop jouw eerste huis.
Woonboerderij kopen of verkopen - Het Betere Boerenerf.
Bekijk ons aanbod voor de mooiste woonboerderijen en landelijk gelegen woningen in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van woonboerderijen. Bekijk onze diensten. Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar onder nummer 088 30 30 930. Al onze gegevens vindt u op de contactpagina. Nieuw in de verkoop. Nieuw in de verkoop. Valkenswaard - Dorpsstraat 22. € 1.150.000,-, k.k. 9.907 m 2 221 m 2 4 Slaapkamers 1 Badkamers. Lees meer over deze woning. Nieuw in de verkoop. Dalfsen - Kampendwarsweg 11. € 550.000,-, k.k. 4.764 m 2 136 m 2 4 Slaapkamers 1 Badkamers. Lees meer over deze woning. Nieuw in de verkoop. Apeldoorn - Wikkeweg 3. € 690.000,-, k.k. 3.255 m 2 101 m 2 3 Slaapkamers 1 Badkamers. Lees meer over deze woning. Volledig aanbod woonboerderijen. Om kwaliteit te waarborgen zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Onze taxateurs staan in het NRVT-register en het register vastgoedcert. Wij verkopen uw woonboerderij tegen de besteprijs. Wij regelen het hele traject. De huizenprijzen zijn hoog. De hypotheekrente is laag. De tijd van het jaar is goed. En, u bent op een site van een professionele een gespecialiseerde makelaar.
D.P.A. Weeversstraat 13 in Marknesse - Huislijn.nl.
Te koop: D.P.A. Weeverstraat 1 en 3 te Marknesse. Wij bieden aan in de gemeente Noordoostpolder aan de rand van het dorp Marknesse een woonboerderij bedrijfswoning met schuur en bouwgrond wat in overleg met de gemeente voor veel doeleinden gebruikt kan worden.
Woningmarkt Gemeente Noordoostpolder Overzicht Huizenzoeker.
Cijfers en Trends - juni 2022. Huizenzoeker brengt elke maand de woningmarkt in kaart van de gemeente Noordoostpolder. Op deze pagina vind je de laatste woningmarktcijfers en trends in deze gemeente. Te koop in Noordoostpolder. Te huur in Noordoostpolder. Gluren bij de buren.
Woonboerderijen te koop in Provincie Flevoland - Koopwoningen Provincie Flevoland JAAP.NL.
Home Flevoland Woonboerderij. Woonboerderijen in Flevoland. Pagina 1 van 1. Datum - Oud naar nieuw. Datum - Nieuw naar oud. Prijs - Laag naar hoog. Prijs - Hoog naar laag. Adres - A naar Z. Adres - Z naar A.
Vrijstaand wonen begint bij ons.
Te koop: D.P.A. Weeverstraat 1 en 3 te MarknesseWij bieden aan in de gemeente Noordoostpolder aan de rand van het dorp Marknesse een woonboerderij bedrijfswoning met schuur en bouwgrond wat in overleg met de gemeente v. Wijk 8-63 te Urk.
Agrarisch onroerend goed te koop Agriteam makelaars en taxateurs.
AgriTeam Makelaars Oost Overijssel B.V. Agriteam Landelijk-Wonen.nl Makelaars Zeeland 8. AgriTeam MidNed B.V. Agriteam Noord-Holland BV 26. AgriTeam Peel-, Maas- en Rivierengebied 18. AgriTeam Zuidlaren B.V. Agriteam Vestiging Deurningen 7. 160 Agrarisch onroerend goed te koop. Nabij Ophemertsestraat 5, Wadenoijen.

Contacteer ons