huis zelf verkopen documenten
 
Een pand verkopen: welke documenten zijn nodig? Blog immoweb.
Home Verkopen Fiscaliteit Een pand verkopen: welke documenten zijn nodig? Guest story Een pand verkopen: welke documenten zijn nodig? Written by Heylen Vastgoed. Leestijd: 3 min. Delen op Facebook. Delen op Twitter. Delen op LinkedIn. Een huis verkopen doe je vandaag de dag niet zomaar. Meer info
https://www.tenerifeonline.be/
Je bent bijna op de pagina die je zoekt funda.
Daarom moeten we soms verifiëren dat onze bezoekers echte mensen zijn. Plaats je huis op funda. Zoek een NVM makelaar. Vind je verkoopmakelaar. Wat is mijn woning waard? Koop jouw eerste huis. Verkoop je huis. Hoe zoek ik op funda? meer informatie
festium.be
Documenten en attesten die nodig zijn bij een verkoop - Dewaele.
Hier een lijstje van alle documenten. Je levenslange partner in wonen en ondernemen. Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op Akkoord met ons privacybeleid Lees meer. Ik ga akkoord. Wil je je huis laten schatten of verkopen?
blitzzco.be
Welke attesten en documenten heb je nodig bij verkoop? - Exclusive Living By Rosseel.
Welke attesten en documenten heb je nodig bij verkoop? 2021-03-24 13:36:50: Welke attesten en documenten heb je nodig bij verkoop? Welke attesten heb je nodig bij het verkopen van een eigendom? Je wil een huis, appartement, studio, verkopen. Allereerst is er uiteraard de eigendomsakte die bewijst dat jij de effectieve eigenaar bent.
slimcleaning.be
Wonen - Notaris.be. icon-calculate. icon-adressbook.
Het leven en zijn risico's: Hoe kan de notaris helpen om ze te beperken? De notariële instellingen. De notaris en je persoonlijke gegevens. Reglementen en wetgeving. Bescherming van de gezinswoning. Hoe ver koop ik een woning? De verschillende stappen van een aankoop. Je budget bepalen. Uitkijken naar een lening. Het bod, de optie en de wederzijdse koop- en verkoopbelofte. De verkoopovereenkomst ondertekenen. Wat zal de notaris nagaan? Documenten en attesten die nodig zijn bij een verkoop.
telesound.be
Verplichte documenten bij het verkopen van een woning Caluwaerts Uytterhoeven - Legal News.
Verplichte documenten bij het verkopen van een woning Caluwaerts Uytterhoeven. Bouw Vastgoed 13 juni 2022. Auteurs: Kristof Uytterhoeven en Eva Bruyninx Caluwaerts Uytterhoeven. Bent u benieuwd naar welke documenten u nodig heeft voor de verkoop van uw woning? Hieronder vindt u een korte checklist van de aan te vragen documenten.
huis laten schatten
6 documenten die niet mogen ontbreken als u uw woning verkoopt Netto.
Het antwoord op al uw geldvragen. 6 documenten die niet mogen ontbreken als u uw woning verkoopt. Ik verkoop mijn woning. 01 januari 2020 Vandaag om 00:00.: Update om 01 november 2022 00:00.: Een huis verkopen is beslist geen lachertje.
huis zelf verkopen documenten
Een woning verkopen Vlaanderen.be.
Kopen en verkopen. Een woning verkopen. Een woning verkopen. Gedaan met laden. U bevindt zich op: Een woning verkopen Een woning verkopen. Als u een woning wilt verkopen, moet u een aantal attesten kunnen voorleggen en moet de verkoopadvertentie verplicht bepaalde informatie bevatten. Zo krijgen de potentiële kopers meer zekerheid over de staat waarin de woning zich bevindt. Keuringsattest van de elektrische installatie. Met een keuringsattest van de elektrische installatie bij de verkoop, weet de koper of de elektriciteit aan de normen voldoet. Het keuringsattest mag zowel positief als negatief zijn, maar zonder attest kan de verkoop niet doorgaan. Bij een negatief verslag moet de koper de elektrische installatie in orde brengen en laten herkeuren. Keuring van uw elektrische installatie AREI. Keuring van uw elektrische installatie AREI. Verplicht bij verkoop of bij wijziging van de installatie. Controle om de 25 jaar. Met een bodemattest weet de koper of de grond die hij wil kopen al dan niet verontreinigd is. Als er geen gegevens beschikbaar zijn, wordt een blanco bodemattest afgeleverd. Het is meestal de notaris van de verkoper die het attest aanvraagt bij OVAM, de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij. Verplicht bij verkoop van gebouwen en percelen.

Contacteer ons