otto ooms trapliften contact
 
Trapliftenfabrikant Otolift haalt investeringsmaatschappij NPM Capital aan boord NPM Capital.
Otolift borgt met de transactie niet alleen de aandeelhoudersbasis voor de lange termijn, maar ook de versnelling in de huidige internationale expansiestrategie en groei in bepaalde exportmarkten. Het familiebedrijf exporteert trapliften naar achtenveertig landen via een uitgebreid dealernetwerk, heeft op dit moment meerdere vestigingen in Nederland en lokale verkoopkantoren in België, Frankrijk, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. De omzet in nieuwe, tweedehands- en huurtrapliften zat afgelopen jaren fors in de lift. Onder leiding van de huidige directie bestaande uit Jan Otto, André en Alex Ooms achterkleinkinderen van oprichter Otto Ooms is Otolift uitgegroeid tot een Europese speler van formaat met een totale jaaromzet van meer dan €150M in 2021.
huidinzicht.be
Otto Ooms BV LinkedIn.
Medewerkers van Otto Ooms BV. Een nieuwe/oude baan weer opgepakt bij Otolift en mijn afronding dit jaar als Vrijwillige Politie bij Nationale Politie. Hans den Braber. Service technicus bij GEZE Benelux. Teamleidster Klant Contact Center Otolift Trapliften. Michel van D.
Otolift: grootste trapliftleverancier van Nederland Het laatste nieuws uit Lichtenvoorde.
Contact Bronckhorst Zuid. Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo. Achterhoek Nieuws Eibergen-Neede. Informatie over adverteren. Deel je nieuws. Otolift: grootste trapliftleverancier van Nederland. 17 juni 2022, 15:40: Voorlezen Partnerbijdrage. Koninklijke Otolift is de grootste trapliftleverancier van Nederland. De firma uit het Zuid-Hollandse Bergambacht werd opgericht in 1891. Ruim 130 jaar later worden Otolift trapliften wereldwijd verkocht. Otolift is aan het einde van de negentiende eeuw opgericht door Otto Ooms.
Otolift draagt deel portefeuille over aan Qlift bv.
Voor het onderhoud, de keuringen, de storingen en de reparaties aan de Otto Ooms woonhuisliften, plateauliften en platformheffers is Qlift nu de aangewezen partij en zullen alle klanten een voorstel ontvangen via post, mail en telefoon. Otolift zit in een grote transitie om haar ambitie op het wereldwijde terrein van de trapliften te realiseren. Met deze samenwerking zijn beide partijen er van overtuigd dat de dienstverlening aanzienlijk wordt verbeterd voor de klanten die in het verleden woonhuisliften, plateauliften en platformheffers hebben aangeschaft. Gemeenten WMO, particulieren en zakelijke klanten kunnen hiermee weer terugvallen op degelijk onderhoud, een 24/7 service en aanvullende. Per februari 2023, precies 1 jaar na de start van het traject, zijn al bijna 400 voormalig Otto Ooms/otolift klanten onderdeel van het Qlift service apparaat. In de nabije toekomst zullen meer overstappers verwelkomd worden. Otolift blijft zich voor de volle 100 richten op alles wat met trapliften te maken heeft. Aanschaf, onderhoud en reparatie van trapliften blijft dus volledig bij Otolift. Neem hiervoor dus contact op met dé trapliftleverancier uit Bergambacht.
Alle traplift leveranciers Otolift, Thyssenkrupp en Practicomfort Vergeleken! - Traplift-info.be.
Deze worden altijd op maat gemaakt waardoor u door dit maatwerk altijd de perfecte traplift kunt verwachten. Otto Ooms is een bedrijf dat al ook al lang 45 jaar trapliften fabriceert en plaatst. Ze zijn de grootste in Nederland en nummer 2 in België na ThyssenKrupp en bieden passende oplossingen voor de meest uiteenlopende soorten trappen.
Otto Ooms Trapliften B.V. Bergambacht Zuid-Holland VERVOER.
Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Otto Ooms Trapliften B.V. Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Otto Ooms Trapliften B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer 31 0182 351170 of aan de email adres van het bedrijf Otto Ooms Trapliften B.V.
Otolift Trapliften ontvangt predicaat Koninklijk - Familiebedrijf Bedrijfsopvolging.
Voor professionele familiebedrijven. Doe de opvolgingsscan. Doe de opvolgscan. Doe de opvolgingsscan. Otolift Trapliften ontvangt predicaat Koninklijk. 30 december 2016 - Fambizz. Otolift is de enige Nederlandse producent van trapliften. Het bedrijf vierde dit jaar zijn 125-jarig jubileum. Begin 2015 vroeg de onderneming het predicaat Koninklijk aan. Met succes: op vrijdag 14 oktober 2016 reikte commissaris van de koning Jaap Smit het predicaat uit. Hoe behaal je zon eretitel? De huidige directeuren, de drie broers Jan Otto, André en Alex Ooms, namen het predicaat Koninklijk in ontvangst.
Proberen, falen en weer opstaan - Lansigt.
Broers Jan Otto, André en Alex Ooms staan sinds 2015 aan het roer van Otolift. Ze namen het bedrijf, dat gespecialiseerd is in trapliften, over van hun vader en oom. Het bedrijf dat toen al een grote speler was op de markt van trapliften, is onder leiding van de broers verder gegroeid tot een nóg grotere internationale speler. Volgens de broers Ooms opereren zij in een 'moordende' markt, toch weet Otolift zijn imperium nog steeds uit te breiden. Snelle levertijd is het grootste concurrentiepunt. Alex: Op het moment dat iemand traplift googelt, weet je dat er iets aan de hand is.

Contacteer ons