aflopend krediet betekenis
 
Betekenis-definitie doorlopend krediet: Afgekort: DK. - DFB De Financiƫle Begrippenlijst.
Ook: continu krediet, revolverend krediet, renouvellerend krediet. Een doorlopend krediet is een flexibele banklening waarbij voor de lener een bepaald maximumbedrag de kredietlimiet is vastgelegd. De kredietnemer mag zelf bepalen hoeveel van dit geld en wanneer hij dit opneemt vanzelfsprekend beperkt tot het vastgelegde maximumbedrag en hij mag ook weer bedragen terugstorten.
aflopend krediet betekenis
Wat is een aflopend krediet? Rente.nl.
Een aflopend krediet is een geschikte leenvorm als je van tevoren precies weet hoeveel je wilt lenen, bijvoorbeeld bij een nieuwe auto financieren. Waarop letten bij aflopend krediet? Wil je een aflopend krediet afsluiten, dan is het verstandig om eerst een objectieve vergelijking te maken.
doorlopend Nederlands woordenboek - Woorden.org.
Deze woorden beginnen met doorlopend.: doorlopend krediet doorlopend opdracht doorlopend toegangsbewijs doorlopend-krediet doorlopende doorlopende opdracht doorlopende tekst. Deze woorden eindigen op doorlopend.: ze heeft doorlopend. een - proces Wat is de juiste spelling: een continue proces of een continu proces?
Wat is debetrentevoet van een lening?
Voor een lening betaalt u maandelijks rente aan de kredietverstrekker, als vergoeding voor het verstrekken van de lening. Deze rente heet ook wel debetrente. De debetrentevoet is het rentepercentage dat op jaarbasis wordt berekend. De debetrentevoet van een lening kan vast of variabel zijn. Vaste debetrentevoet: persoonlijke lening. Een persoonlijke lening heeft een vaste debetrentevoet. Het rentepercentage van de lening blijft tijdens de looptijd van de lening gelijk en u betaalt elke maand hetzelfde bedrag aan rente en aflossing. Variabele debetrentevoet: doorlopend krediet. Met een doorlopend krediet kiest u voor een variabele rentevoet.
Wat is een doorlopend krediet? Lees het op Lening.nl.
Informatie over lenen. Informatie over lenen. Naar zakelijk geld lenen. Flexibel geld lenen Wat is een doorlopend krediet? De kenmerken, voordelen en nadelen van het doorlopend krediet. Een doorlopend krediet is een lening waarbij je een kredietlimiet krijgt en daarvan naar behoefte via internetbankieren of telefonisch geld kunt opnemen.
Consumptief krediet Onderwerpinformatie van de AFM AFM Professionals.
Een consumptief krediet is krediet, niet zijnde een hypothecair krediet, dat kan worden onderverdeeld in geldkrediet en goederenkrediet. Geld- en goederenkrediet. Een geldkrediet is het aan een consument ter beschikking stellen van een geldsom, ter zake waarvan de consument gehouden is een of meer betalingen te verrichten. Denk bijvoorbeeld aan een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.
Soorten consumentenkrediet Financieel: Lenen.
Daartegenover staat productief krediet, wat staat voor kredietverlening aan bedrijven. Hieronder gaan we in op het consumptieve krediet naar aflossingsvorm. hierbij staan de looptijd en het effectief kredietvergoedingspercentage ekvp bij sluiten vast. Per onderwerp zullen we de eigenschappen doorlopen.: Kredietsom: heeft voor aflopend geldkrediet bedrag waarover kredietnemer kan beschikken andere betekenis dan voor aflopend goederenkrediet gelijk aan koopprijs minus eventuele aanbetaling.
Aflopend krediet - definitie - Encyclo.
Aflopend krediet definitie. Kredietvorm waarbij het bedrag van de lening in zijn geheel ter beschikking komt van de kredietnemer en, vermeerderd met de kredietvergoeding rente en kosten, in een vast aantal termijnen moet worden afgelost terwijl de afgeloste bedragen niet opnieuw kunnen worden opgenomen.

Contacteer ons