huis zelf verkopen documenten
 
huis zelf verkopen documenten
Adres straat huisnummer. Wanneer wenst u contact? Vragen of opmerkingen niet verplicht. Formulier succesvol verstuurd! Ik neem zo snel mogelijk contact met u op. Something went wrong while submitting the form. Bel mij gratis vandaag.: Gratis bezoek plannen. Gratis bezoek plannen. Veel gestelde vragen Contact. Uw huis snel verkopen? Pascal Verloove koopt uw huis. Ik koop vandaag uw huis aan een maximum prijs! Onmiddellijk een voorschot en geen extra kosten van attesten of commissie, er mag werk aan zijn. Klik op video hieronder als deze niet automatisch afspeelt. Klik op video hieronder als deze niet automatisch afspeelt. Bekijk mijn referenties. Gratis een vrijblijvend bezoek plannen. Snel uw huis verkopen aan Pascal Verloove. Ik heb 38 jaar ervaring in het kopen van huizen en alle soorten eigendommen. U wilt uw huis snel verkopen en wilt een vlotte oplossing. Er mag nog veel werk aan uw huis zijn en uw huis moet niet leeg zijn. U krijgt onmiddellijk een voorschot tot €25.000 of zelfs meer voor grote panden. Verzekerd van een goed bod en een snelle verkoop! Ik koop jouw huis direct op, zonder tussenkomst van derden en zonder de vele nutteloze bezoeken van kandidaat-kopers. Ik handel snel en zeer efficiént.
huis zelf verkopen documenten
Door een erfenis werden wij eigenaar van een totaal te renoveren woning, verkopen was de beste oplossing zei de notaris. Via Google vonden we jullie en was de verkoop binnen 2u rond. Alles is zeer correct en volgens afspraak verlopen, daarom met plezier een woord van dank geschreven. MEER TEVREDEN KLANTEN. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Kies zelf uw voorschot. 1996 - Dehuisopkoper tel: 0475 22 66 99 info@dehuisopkoper.be Privacy Policy webdesign by WEBRAND Pixas. Page load link. We kopen elk type huis.
Documenten nodig verkoop woning - Riva Makelaars.
Bij de verkoop van een appartement.: Bij de aankoop van een woning ontvangt u naast het eigendomsakte ook een splitsingsakte. Dit is een notariële akte waarin de appartementsrechten vastgesteld staan. U vindt terug wat uw aandeel is in het gehele pand en wat uw aandeel in de kosten van de Vereniging van Eigenaars is. Documenten van de Vereniging van Eigenaren. Wanneer uw appartement onder een VvE valt dient u de volgende documenten aan te leveren.: - Huishoudelijk reglement. Ingevulde VvE vragenlijst. Dit is een vragenlijst dat opgesteld is, omdat u als verkoper verplicht bent om uitvoerig informatie te verstrekken over uw appartement. Dit geldt ook voor informatie die minder gunstig lijkt voor de verkoop. Deze vragenlijst krijgt u toegestuurd van de makelaar. Ingevulde lijst van roerende zaken. Wanneer u uw huis verkoopt kunt u ervoor kiezen om roerende zaken achter te laten in uw woning. Meer info
tenerifeonline.be
Documenten en attesten die nodig zijn bij een verkoop - Dewaele.
Hier een lijstje van alle documenten. Je levenslange partner in wonen en ondernemen. Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op Akkoord met ons privacybeleid Lees meer. Ik ga akkoord. Wil je je huis laten schatten of verkopen? meer informatie
leemanskredieten.be
Ik wil mijn huis verkopen: welke documenten heb ik nodig?
Voor wie een huis verkoopt, wordt al snel duidelijk dat dit geen sinecure is In dit artikel vind je de tien belangrijkste documenten terug die je voor, tijdens of gedurende het verkoopproces nodig zal hebben. Het energieprestatiecertificaat toont onder meer aan hoe energiezuinig de woning is die je wenst te verkopen.
blitzzco.be
Je huis verkopen - Welke documenten heb ik nodig?
Zo kan het bijvoorbeeld verboden zijn om je gevel in een bepaalde kleur te schilderen, het gebouw volledig af te breken., Deze informatie kan opgevraagd worden in het Geoportaal of de Inventaris van Onroerend Erfgoed. Verkoop je een woning die deel uitmaakt van een mede-eigendom bv. Dan breng je de koper op de hoogte te brengen van een aantal zaken: het werkkapitaal, reservekapitaal, of er nog achterstallen zijn in de betalingen, de notulen van de bijzonder algemene vergaderingen van de afgelopen 3 jaar, de afrekeningen van jouw woning van de afgelopen 2 jaar, afschrift van de balans, Deze zaken kan je eenvoudig aan de syndicus van de mede-eigendom opvragen vraag naar artikel 577-11 van het Burgerlijk Wetboek .Het huishoudelijk reglement en de basisakte kan je ter inzage voorleggen bij een bezoek. Heeft je woning een stookolietank gehad? Dan moet je een attest kunnen voorleggen dat de stookolietank voldoet aan de wettelijke vereisten, of dat deze correct werd gesaneerd. Samen met Immo IQ kan je op een eenvoudige en efficiënte manier deze documenten aanvragen.
https://www.vastgoed-schatten.be/
Verkoop van een woning: welke attesten zijn verplicht? Blog immoweb.
Als verkoper ben je wettelijk verplicht om vanaf destart van de verkoop in het bezit te zijn van zeven documenten: hetbodemattest, het stedenbouwkundig uittreksel, het keuringsattest van deelektrische installatie, het energieprestatiecertificaat, hetpostinterventiedossier, het kadastraal plan en de gegevens rondoverstromingsgevoeligheid. Laten we beginnen met het energieprestatiecertificaat en het keuringsattestvan de elektrische installatie. Dat zijn de attesten die het best bekend zijn bij verkopers. Het energieprestatiecertificaat, of kortweg EPC, bevat een score die aangeeft hoe energiezuinig je pand is. Dit certificaat wordt uitgereikt door een specialist. De volledige lijst van erkende keurders vind je op de website van de Vlaamse overheid, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Waalse overheid. Het attest voor de elektrische installatie wordt opgesteld door een erkende keurder uit de lijst van de FOD Economie. Wordt je installatie afgekeurd, dan moet er binnen de 18 maanden na verkoop, een nieuwe keuring gebeuren. Het stedenbouwkundig uittreksel en het postinterventiedossier hebben meerte maken met bouw zelf?
slimcleaning.be
Je huis verkopen: welke documenten heb je nodig?
Je gaat verkopen! Ziet je huis er presentabel uit en werd elke ruimte mooi in beeld gebracht? Dan kan je er bijna aan beginnen! Alvorens je je huis verkoopt en een advertentie online plaatst, heb je een aantal documenten nodig om je informatieplicht ten aanzien van de koper na te gaan.
huis zelf verkopen documenten
Een woning verkopen Vlaanderen.be.
Als u een woning wilt verkopen, moet u een aantal attesten kunnen voorleggen en moet de verkoopadvertentie verplicht bepaalde informatie bevatten. Zo krijgen de potentiële kopers meer zekerheid over de staat waarin de woning zich bevindt. Keuringsattest van de elektrische installatie. Met een keuringsattest van de elektrische installatie bij de verkoop, weet de koper of de elektriciteit aan de normen voldoet. Het keuringsattest mag zowel positief als negatief zijn, maar zonder attest kan de verkoop niet doorgaan. Bij een negatief verslag moet de koper de elektrische installatie in orde brengen en laten herkeuren. Keuring van uw elektrische installatie AREI. Keuring van uw elektrische installatie AREI. Verplicht bij verkoop of bij wijziging van de installatie. Controle om de 25 jaar. Met een bodemattest weet de koper of de grond die hij wil kopen al dan niet verontreinigd is.
Welke attesten zijn verplicht bij de verkoop van een woning?
Welke attesten zijn verplicht bij de verkoop van een woning? Een woning verkopen houdt meer in dan een krabbel zetten op een stuk papier en vervolgens de sleutels overhandigen. Verkopers moeten tal van documenten en attesten aan de kopers kunnen overhandigen. Wie een gebouw of een stuk grond verkoopt, moet een bodemattest kunnen overhandigen aan de koper. In de praktijk is het meestal de verkopende makelaar of de notaris die het attest aanvraagt bij de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij OVAM. Als er over de grond geen gegevens beschikbaar zijn, wordt een blanco bodemattest afgeleverd. Verkopers van 'risicogrond' bijvoorbeeld als er vroeger aardolie werd opgeslagen of als er afvalstoffen werden verwerkt moeten eerst een oriënterend bodemonderzoek laten uitvoeren om te achterhalen of er sporen van vervuiling zijn. Is dat het geval, dan volgt nog een beschrijvend bodemonderzoek. Op basis daarvan kan OVAM toch een bodemattest afleveren, maar het kan ook oordelen dat een grondige sanering nodig is. De verkoop kan dan pas doorgaan als OVAM het saneringsproject heeft goedgekeurd. Een bodemattest kost 50 euro per kadastraal perceel of 200 euro als u een attest voor een deel van een kadastraal perceel aanvraagt.

Contacteer ons