muuranker praxis
 
creative/alternative muuranker oplossing Motor-Forum.
3 mrt 2004. creative/alternative muuranker oplossingen. Zoals velen wil ik mijn motor goed vastleggen tegen diefstal. Nu heb ik gezocht naar een muuranker. Ik vind alleen die van ABUS. maarliefst 50 Euro! Nu ben ik wel benieuwd naar jullie alternative muurankers.
verhuisboxen.be
Vector Compac Blok ART 4 gekeurd muuranker vloeranker.
De vector compac blok was het eerste muuranker vloeranker dat ART4 gecertificeerd werd door stichting ART. Het muuranker bestaat geheel uit gehard staal en is zeer robuust. Het anker kan tegen de muur, maar ook op de vloer gemonteerd worden.
Muurankers - Vinden.
gietijzeren muuranker, muurankers, sieranker, gevelanker, stalen anker, In deze categorie verkoopt siersmederij beentjes uit alkmaar gietijzer muuranker van hoge kwaliteit. Muurankers - Zeeuwse Ankers. De 'ziende' muurankers, die dus zichtbaar zijn op een gevel, werden al spoedig voorzien van allerlei versieringen.
AXA muur/vloer anker kopen? fietssloten Karwei.
Het AXA muur/vloer anker is geschikt voor montage op muur of vloer en kan zowel binnen en buiten gebruikt worden. Het muur-/vloer anker heeft een veilig gehard stalen plaat en een 14 mm diameter gehard stalen beugel. Dit anker voldoet aan de Nederlandse ART 4 sterren norm en heeft goedkeuring voor het afsluiten van een verzekering.
Muuranker Kopen? Deze maand tot 50 korting gratis bezorging.
Een muuranker plaats je aan een anker in een muur of in de vloer, zo is het met een muuranker voor dieven zo goed als onmogelijk om een motor op een eenvoudige manier te ontvreemden. Een deel van het aanbod beschikt over een ART 4 keurmerk.
Vraag antwoord: hoe kan ik mijn fietsslot doorknippen?
Anders kun je altijd nog naar de Praxis of de Gamma, waar zij dit soort gereedschap vaak verhuren. Een kabelslot lijkt heel wat, maar is vrij makkelijk te openen. Het bestaat uit een gehard stalen draad met daaromheen een laagje PVC, kunststof.
Slot kopen? Kabelsloten en spanbanden Praxis.
Vaste lage prijs. per m 12,48., Sencys spanband met ratel en haak PES rood 25mmx4,25m, 4st. per m 14,99., Sencys spanband met ratel en haak zwart 4,25m, 2st. Bestel Haal op. per m 3,53., Abus vouwslot FD Lock 9501. Carpoint spanband met ratel 3mx25mm 500kg. Bestel Haal op. Spanbanden en sloten om je spullen veilig vast te zetten. Als je onderweg bent, wil je natuurlijk dat je spullen veilig en ongeschonden je bestemming bereiken. Je wilt het risico niet lopen dat je ze onderweg verliest of dat er een dief mee vandoor gaat. Met de sloten en spanbanden van Praxis beperk je het risico op verlies en diefstal aanzienlijk. De spanbanden houden tijdens het goederentransport met de auto, je brommer en fiets netjes en veilig op zijn plaats. Met de kabelsloten van Praxis bescherm je jouw eigendommen perfect tegen ontvreemding. Spanbanden en kabelsloten koop je goedkoop in bij Praxis. Spanbanden kopen bij Praxis.
Kozijnanker voor cellenbeton kopen Bouwkampioen.
Vervolgens schroef je het kozijnanker met één deel aan de muur vast. Het andere deel sla je met behulp van cellenbetonnagels in het cellenbetonblok. Plaats wanden en muren op de juiste manier met deze cellenbeton kozijnankers. EAN Code 10YTONGKOZIJN. Unit Type st. Type Cellenbetonanker/plug, Muuranker.

Contacteer ons